آشنایی با روش های شناسایی تقلبات در مواد غذایی  Fo

آشنایی با روش های شناسایی تقلبات در مواد غذایی Fo

لیست سرفصل ها
  • تعریف تقلب
  • علت تقلب در مواد غذایی
  • بررسی تقلب مواد غذایی در صنعت غذای ایران
  • تقلب تولید کنندگان / فروشندگان / خرده فروشان و ....
  • مخاطرات تقلب در غذا
  • طبقه بندی تقلبات در مواد غذایی بر اساس میزان خطر و ماهیت
  • روش های جلوگیری از تقلب
  • نحوه و تست های شناسایی تقلب در انواع مواد غذایی شامل :
  • لبنیات / رب گوجه فرنگی / گوشت وفراورده های گوشتی / قنادی ها / غلات ها / روغن / ادویه جات / کنسروها / صنعت کیک و بیسکوییت و ...
  • تشخیص تقلب به کمک روش های آزمایشگاهی و  GC