آشنایی با روش های شناسایی تقلبات در مواد غذایی Fo
لیست سرفصل ها- تعریف تقلب
- علت تقلب در مواد غذایی
- بررسی تقلب مواد غذایی در صنعت غذای ایران
- تقلب تولید کنندگان / فروشندگان / خرده فروشان و ....
- مخاطرات تقلب در غذا
- طبقه بندی تقلبات در مواد غذایی بر اساس میزان خطر و ماهیت
- روش های جلوگیری از تقلب
- نحوه و تست های شناسایی تقلب در انواع مواد غذایی شامل :
- لبنیات / رب گوجه فرنگی / گوشت وفراورده های گوشتی / قنادی ها / غلات ها / روغن / ادویه جات / کنسروها / صنعت کیک و بیسکوییت و ...
- تشخیص تقلب به کمک روش های آزمایشگاهی و GC