لیست سرفصل ها
- مقدمه ای بر مهندسی فرمولاسیون
- آشنایی با اجزای اصلی مواد غذایی و منابه مهم پروتیین / چربی / کربوهیدرات های قابل استفاده در فرمولاسیون غذاهای فرموله شده
- بررسی خصوصیات هر یک از ترکیبات اصلی در ارتباط با فرمول نهایی محصول
- ببرسی انواع طعم های طبیعی و سنتز شده و چگونگی استفاده از انها در فرمول های غذایی و چگونگی اثر آنها بر فرمول
- چگونگی تولید پروتیین های TENTURIZE شده
- آموزش روش های فرموله کردن غذاهای جدید
- ارزیابی محصولات فرموله شده پس از تولید و پس از زمان SHELF LIFE آنها
- آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری SHELF LIFE مواد غذایی
- ارزیابی آزمایشگاهی و خواص ارگانولپتیک محصولات فرموله شده
- چگونگی نحوه تولید انبوه محصول فرموله شده در بازار و ...