لیست سرفصل ها
- مقدمه ای بر استاندارد ایزو 22000
- هدف استاندارد ایزو 22000
- مراجع قانونی مرتبط با صنعت غذا
- اصطلاحات و تعاریف استاندارد ملی و بین المللی ( ISIRI / CODEX )
- الزامات عمومی
- مسؤولیت ها و نحوه مدیریت در صنایع غذایی
- مدیریت منابع
- آموزش برنامه های پیش نیازی PRPS
- صحه گذاری و بهبود سیستم و مستند سازی
- نحوه کالیبراسیون تجهیزات و قوانین آن
- تشریح الزامات HACCP
- آموزش نحوه ردیابی محصولات غذایی در صنعت
- آموزش کنترل فرایند ها و عدم انطباق در سیستم
- بهبود سیستم مدیریت ایمنی غذا FSMS
- تشریح دستورالعمل و الزامات روش های تولیدی GMP
- آموزش کار با انواع ترکیبات شیمیایی در صنایع غذایی و آشنایی با MSDS به همراه نصب نرم افزار تخصصی برای شرکت کنندگان
- نحوه شکایات و فراخوان محصول
- آشنایی با اصول بهداشتی و شستشو در کارخانجاتCIP
- ضوابط کار در کارخانجات / مراکز و سیستم های مدیریت صنایع غذایی
- آموزش اصول انبار داری و نحوه چینش محصولات طبق استاندارد های بین المللی